Wersja językowa
Wersja językowa

Czerwona cebula do mięs i serów

wzbogaci każde mięsne danie i serową przekąskę

Dostępny w gramaturach 250 g

Wartości

odżywcze

Wartości

odżywcze
W 100g % RWS* W 100g PRODUKTU

Wartość energetyczna

321 kJ 76 kcal 4%

Białko

1,3 g 2%

Węglowodany

w tym cukry
22 g 14 g 8% 16%

Tłuszcze

w tym kwasy tłuszczowe
<0,5 g 0,1 g <1%

Sól

0 g 0%
*REFERENCYJNA WARTOŚĆ SPOŻYCIA DLA PRZECIĘTNEJ OSOBY DOROSŁEJ (8400KJ/2000 kcal).
Przepis
Polędwica wieprzowa z grilla z czerwoną cebulą
Przepis
Polędwica wieprzowa z grilla z czerwoną cebulą

Bartłomiej Witkowski - Top Chef Polska przygotował propozycję dania na grilla

Czytaj więcej

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji